Article Side

Online Article Directory!

Hello Guest! Login or Register to submit articles!

Bradley Associates World Current News: Espanja vauhdittaa suojelu Digital Content

By John Bradley Subscribe to RSS | January 15th 2012 | Views:
loading
 
  Uusi piratismin lakia ylistettiin kannattajia tuomalla Espanja vastaamaan kansainvälisiä standardeja, mutta merirosvot sanovat se on helppo kiertää käyttämällä välittäjiä tai ulkomaisen isäntiä.

MADRID – Ikään kuin kunnioitusta perintöä periytyvät Pirates of Espanjan Main, espanjalaiset nykyään ovat kuuluisia ryöstävät immateriaalioikeudet internetissä, kehuskelevan yksi vilkkaimmista piratismi kulttuurien maailmassa. Lisää t …

American diplomatia on toistuvasti nostanut esiin espanjalaisten virkamiesten ja ilmaissut vihaa haluttomuus toimia päättäväisesti Raportoitu kirjeen Yhdysvaltain suurlähettiläs Alan Solomont joulukuussa vuotanut espanjalainen päivälehti El Pais uhkaa laittaa …

Eli viime viikon kulkua SOPA-tyylinen lainsäädäntö, joka tunnetaan Sinde laki, joka mahdollistaa tuomarit pysäyttämään Euroopan suurimpia rikollisia joita täysivaltaistumaan sammuttaa tarjoavia sivustoja laittoman sisällön ylistettiin monenkaan teollisuuden keskeinen. T …

“Nyt meillä on rivi, joka määrittää mikä on oikeudellinen ja mikä ei ja yhdistää tarjoajat ovat toisella puolella lakia”, sanoi liiton piratisminvastaisia ??General Manager Jose Manuel Tourne.

Linking oikeudellista epäselvyyttä – tuomareiden tuomiosta helpottaa tiedostojen ei tekijänoikeusrikkomuksesta vuoteen 2011 – yhdistettynä tuottelias peer-to-peer käyttö Espanjassa on tehnyt taistelevat merirosvoja haastava.

Kaikkein kiistanalaisin uusi laki on luoda henkisen omaisuuden komissiolle, että se käydä läpi kirjattuja kanteluita ja on valta jatkaa hallinnollisella päätöksellä vastaan ??yksilöiden sakkoja, sulkeminen .

Internet kuluttajien oikeuksia ajavat ryhmät puolustaa libertaarinen kantaa tekijänoikeudet ovat äänekästä Espanjassa. Vaikka virallista Piraattipuolueen ei ole parlamentaarista edustusta, ryhmät ovat olleet tehokkaita päästä poliittisten puolueiden, jolloin th …

“Sen sijaan tuomarit päättävät, nyt se tulee olemaan byrokraatteja. Se vaara, koska laki tehokkaasti päättää poliitikot, ei tuomareita”;, sanoi yksi Espanjan ilta hakkerit Txarlie Axebra ja Hacktivista.net.

Mukaan Axebra, se on helppo finesse ympäri uuden lain.

“Toimenpide on tarkoitettu ensisijaisesti sivustoja, ei peer-to-peer. Jos sitä sovelletaan mielikuvitusta, se voi nousta P2P, mutta se on lähinnä torrents, joihin voi vaikuttaa,”; Axebra sanoi. "Hyvin mahdollinen seuraus on, että sivustot käyttävät isännät ulkopuolella …

Todellakin, Redtel – mitkä ryhmät Espanjan raskaansarjan telealan Telefonica, Vodafone, ONO ja Orange – reagoi välittömästi lain kujaa sanoen he eivät halunneet jalka kustannuksia.

“On selvennettävä, kuka maksaa kustannukset täytäntöönpanosta toimenpiteeseen Intellectual Property komissio, seuraavat oikeusviranomaisen lupaa, tilaukset yhteistyötä teleoperaattoreiden”; tiedottaja sanoi.

Mutta sisältöteollisuuden, johdannaissopimusten kustannukset ovat toissijaisia. Romahtaneet lipunmyynti elokuvateatterit ovat vastakohtana nousukautta muihin Euroopan alueisiin. Lipputulot laski 2,7 prosenttia € 628.000.000 (823.000.000 dollaria) vuonna 2011 ja hal .

Tuleeko uutta pontta käsiteltäessä piratismi pidätys lasku? Loppukäyttäjät ole varma. Espanjalaiset eivät ole jonottaneet valtavirran verkkosisältöpalvelujen kuten iTunes, PlayStation ja Xbox. Oikeudellinen vaihtoehtoja kuten EGEDA n Filmotech osuus minimaalisia consumpti .

“Mielelläni ostaa laadukkaita elokuvia verkossa," sanoi eräs kuluttaja, joka kysyi ei yksilöidä.”.Mutta, elokuviin meno ja perhe on aivan liian kallista pohtia juuri nyt, ja en löydä elokuvia Tahdon laillisia kanavia.”

Seuraava askel-eniten sanoa – on koulutus.

“Täytyy olla koulutusta”, Tourne sanoi. “Ja lopuksi, se kaikki riippuu siitä, miten lakia noudatetaan. Se on ensimmäinen askel. On erittäin merkittävää, koska se on ensimmäinen, mutta vain suurista sakoista, jotka ovat johdonmukaisesti täytäntöön tulevat ihmiset kunnioittavat sitä.”

John Bradley - About Author:
Bradley Associates Current News headlines is the newest independent online news site dedicated to covering top world stories,digital culture, social media, technology and investment news and opinion. Founded in 2011 in Stockholm, Sweden.

Share on Facebook Tweet It Stumbleupon this post This post is delicious !

Article Source:
http://www.articleside.com/technology-articles/bradley-associates-world-current-news-espanja-vauhdittaa-suojelu-digital-content.htm

Related Technology Articles Subscribe to RSS

The Importance of Engine Parts for Earth Moving Equipment
Published by Matthew Stopford on August 26th 2012 | Technology
This article explains the importance of engine parts for earth moving equipment and expand on reputa...
 
Maintain a Perfect Heating and Cooling System in Seattle
Published by Amit on August 24th 2012 | Technology
Heating and cooling systems are imperative for any residence to live comfortably. However, proper ma...
 
Serve Your Clients Better by Hiring IT Consulting in Orlando
Published by Jack Martin on August 24th 2012 | Technology
IT consulting in Orlando is the newly adapted concept that every small and medium scale companies ha...
 
Microcontrollers and Electronics Circuits Making Electronics Magazine More Popular
Published by Shubhranshu Agarwal on August 24th 2012 | Technology
Access to online electronics portals is very easy; one needs to get himself registered with only few...
 
Microcontroller Based Electronics Designs to Make the Everyday Tasks Simplified
Published by Shubhranshu Agarwal on August 24th 2012 | Technology
Online Electronics For You magazines emerge as the best solution for the professionals who always wa...
 
Dot Net Development Platform for Business Applications
Published by Alex Franklin on August 23rd 2012 | Technology
The .Net platform was built from a scratch to overcome many of the problems that commonly accustomed...