Article Side

Online Article Directory!

Hello Guest! Login or Register to submit articles!

Bradley Associates: Exclusieve-dat de Spaanse inkomende govt kan verzoeken om hulp van buitenaf-bronnen

By Bradley Info Subscribe to RSS | December 3rd 2011 | Views:
loading
 
  * Nieuwe govt studeren mogelijk IMF, efsf, ECB steun-bronnen

* PP woordvoerster ontkent steunvoornemen in behandeling

* geen openbare verschijning van PP-leider Rajoy sinds verkiezing winnen

* Rajoy praten met bankiers over economie-bron

Spanje schatkist wijzigt obligatie uitgifte plannen (voegt daar obligatie annulering, markt bewegen, details op PP-plannen)]

Door Élisabeth O “had

Madrid, 25 nov. (Reuters)-dat de Spaanse Volkspartij (PP) als gevolg van een nieuwe regering vormen medio december, is overweegt om internationale hulp als een optie voor steun aan haar financiën bronnen dicht bij de partij zeggen.

De PP erft een economie op de rand van recessie, een zware 2012 de begrotingstekorten Target, financieringskosten gedreven tot nabij onacceptabel laag peil door nerveuze schuld markten en een mishandelde bancaire sector met miljarden euro’s aan onrustige activa op de boeken.

Maar dinsdag van start door het Internationaal Monetair Fonds van een kredietfaciliteit voor fiscaal belast landen in gevaar uit de eurozone schuldcrisis geeft zij een potentieel Lifeline zij kan wensen te exploiteren.

“Ik geloof niet dat het besluit (te proberen steun) heeft plaatsgevonden .. maar het is een van de opties op tafel, omdat ik” is gevraagd over maken. Maar we moeten meer tijd en meer informatie over de huidige stand van zaken, “één bron dicht bij de PP verteld Reuters.

Een hoge economische adviseur van de PP bevestigd aan Reuters een aanvraag van IMF-krediet was slechts een optie. Op zich is het niet voldoende zouden zijn en achtte een voorbijgaande aard verplaatsen, de adviseur zei.

Hulp onder soortgelijke omstandigheden kunnen binnenkort beschikbaar van de eurozone De Europese financiële stabiliteit faciliteit reddingssteun fonds, dat de statenwereld de beleidsmakers plan uit te werken sterker.

De extra financiering is nodig, noch uit de efsf of het IMF, het zou politiek wenselijk te maken de beschikking onafhankelijk en snel, niet zozeer wordt gedwongen door de marktwerking in een latere datum.

“Als we hebben te doen, we moeten doen dat nu,” De eerste bron gezegd.

gevraagd over zoeken naar hulp van buitenaf, een PP woordvoerster ontkende dat de partij is studeren een dergelijk plan en zei dat de toekomstige regering heeft niet zijn gevormd nog.

De premie investeerders vraag te beleggen over Spaanse Duitse schuld bedroeg ongeveer 458 basispunten op vrijdagmiddag enigszins hoger dan vereffenings op donderdag en off euro-tijdperk pieken hit van meer dan 470 HIT eerder deze week.

“De markt perceptie op Spanje zou worden enorm verbeterd als er was een gevoel van Resolutie over de banken. Zij “waarschijnlijk de kans gemist om het te doen op hun eigen kracht, maar daar kan het geen enkel punt in aarzeling hier,” econoom bij de Deutsche Bank Gilles moec gezegd.

“Het ontbreken van Resolutie over de banken weegt zwaarder dan de kosten van de bijeenroeping voor internationale hulp.”

euro kerntheorie of “dood”

Eerder heeft Spanje de Schatkist gesloopt plannen tot verkoop van een nieuwe, drie jaar referentietype Bond op 1 dec., ter vervanging van deze plaats met drie off-the-run “- obligaties rijping in 2015, 2016, en 2017.

zaadcontroleurs toonde zich verheugd over de operatie in het licht van opbrengsten op basis van kortlopende schulden afgegeven door landen over de eurozone de periferie aanzwellende, alsmede het feit dat Italië ook werd gesteld om een nieuw driejarig obligatie volgende week. Dat staat zou stellen obligaties met verschillende looptijden gemakkelijker te kunnen geadsorbeerd op de markt.

De inzet is hoog voor PP-leider en inkomende premier Mariano Rajoy, wie zal adres collega conservatieve leiders tijdens een december 7 Th Europese Volkspartij het Congres in de Franse stad Marseille, de eerste bron dicht bij de PP gezegd.

De bron zei Rajoy zouden vertellen de congres dat Spanje zou moeten nog Duitse bondskanselier Angela Merkel in termen van fiscale discipline, de Franse president Nicolas zich over het bestuur voormalige EU-voorzitter Jacques Delors in termen van groei instrumenten.

Rajoy zou gericht moeten terugvorderen Spanje de plaats als een Europese leider, hij toegevoegd, met het argument dat een twee-snelheid euro-zone die uitgesloten Spanje op zijn kerntaken zou signaal “dood”, zei hij.

Het IMF op dinsdag verhoogde haar leningsinstrumenten en gestart met een zes-maand liquiditeit lijn bieden hulp aan landen met vaste beleid dat kan worden om risico’s uit de eurozone schuldcrisis.

Het fonds niet zeggen welke landen zou komen, maar het zou optreden als “Verzekering tegen toekomstige schokken en als een korte-termijn liquiditeit venster te richten op de behoeften van crisis omstanders”.

Rajoy heeft niet mogen een officiële verschijnen sinds zijn overwinning toespraak na de partij trounced de socialisten op zondag, en gaf weinig details van zijn economische plannen tijdens de campagne.

Donderdag zond hij zijn eerste tweet supporters bedanken voor hun gelukwensen, om te zeggen was hij “hard werken”.

Deze week heeft hij zitting met de hoofden van Spanje de grootste banken tot een vollediger beoordeling van de natie de economische gezondheid en beslist wat hij in zijn eerste stappen moeten worden, de eerste bron gezegd.

Rajoy heeft toegezegd zich te houden aan een tekort doelwit van 4,4 procent van het bruto binnenlands product in 2012, die zou vergen enorme bezuinigingen, evenals een diepere revisie van de financiële sector getroffen door een ineenstorting in eigendom prijzen.

In 2012, Spanjes schatkist moeten terugbetalen ongeveer 120 miljard euro aan schulden afkopen terwijl ook financiering zijn tekort. Die bedragen aan ten minste 200 miljard euro.

Spanje heeft de problemen zouden kunnen worden opgelost als de Europese Centrale Bank keurt een beleid van kwantitatieve versoepeling–daadwerkelijk drukken geld te kopen soevereine obligaties. Maar er is veel weerstand dat uit Duitsland en binnen de ECB.

“Spanje zouden kiezen voor (de ECB oplossing) Eerste maar als dat gebeurt niet zullen we krijgen externe financiële middelen,” de adviseur said. * (extra verslaglegging door Judy macinnes en fiona Ortiz, schriftelijk door Paul dag; uitgeven door UTE0 Peacock, John stonestreet)

Bradley Info - About Author:
Bradley Associates News Blog Information is a news source for anyone interested in cutting-edge science and technology, a science community blog if you like, stock market news, community and developing stories.

Share on Facebook Tweet It Stumbleupon this post This post is delicious !

Article Source:
http://www.articleside.com/finance-articles/bradley-associates-exclusieve-dat-de-spaanse-inkomende-govt-kan-verzoeken-om-hulp-van-buitenaf-bronnen.htm

Related Finance Articles Subscribe to RSS

The Benefits of Financial Advice Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
You work hard for your money and you therefore need to ensure that you properly manage it so that yo...
 
The Benefits of Financial Advice Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
You work hard for your money and you therefore need to ensure that you properly manage it so that yo...
 
Pensions in Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
Pension is a money received after retirement or end of a work agreement. It is mostly associated wit...
 
Pensions in Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
Pension is a money received after retirement or end of a work agreement. It is mostly associated wit...
 
Pension in Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
Leeds has many financial advisors especially those dealing with pension. Pension is very important e...
 
Pension in Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
Leeds has many financial advisors especially those dealing with pension. Pension is very important e...