Article Side

Online Article Directory!

Hello Guest! Login or Register to submit articles!

Batranica barbie arata din ce in ce mai bine

By Tom Cooper Subscribe to RSS | December 19th 2011 | Views:
loading
 
  Astazi universul jocurilor copiilor nostri este cu totul altul decat al generatiilor trecute. Calculatorul a luat de mult locul calutului de lemn si, daca ne place sau nu, asta este doar problema noastra, copii sunt fericiti ca se pot juca jocuri online sau cele mai noi jocuri Barbie. Nu este vorba despre alegere, ci despre evolutie si trebuie sa privim lucrurile asa cum poate le priveau bunicii nostri cand ne vedeau cu radiourile cu tranzistori in maini.

In mod cert, exista copii care nici nu-si imagineaza copilaria parintilor lor fara jocuri online, pentru ca este greu astazi sa-ti imaginezi o lume fara calculatoare.Cu mare certitudine afirm ca exista putine fetite care se mai joaca cu papusi reale pentru ca cele mai noi jocuri Barbie au infinit mai multe posibilitati si facilitati decat batranica papusa.

Pe de alta parte, este mult mai ieftin sa ai jocuri online decat sa incerci sa cumperi tot felul de alte jocuri. Virtualul este convenabil, rapid si mai ales, schimbabil cu mare usurinta, pentru ca copii se plictisesc repede de jucariile lor.

Poate ca nu intotdeauna s-au gasit cele mai reprezentative idei de joc si unele jocuri online par a fi, si cateodata chiar sunt, ridicole. Dar doar privite cu ochii nostri, ai adultilor, pentru ca lumea copiilor nu este nicidecum ridicola, ci doar simpla si naiva. Cele mai noi jocuri Barbie sunt, de fapt, variatiuni pe aceesi tema, dar pentru fetite de 7-8 ani, orice schimbare inseamna un mic pas in necesara lor evolutie. Poate ca nu acuratetea reprezentarii grafice, ci insasi ideea de a schimba ceva in permanenta face ca multe jocuri online sa fie in permanenta in topul preferintelor celor mici.

Mintea lor nesofisticata percepe minima schimbare ca pe un lucru nou, pe care il adopta imediat dupa ce s-a plictisit de cel vechi. Pentru noi, batranii, Barbie la coafor sau Barbie la stilist inseamna acelasi lucru, dar pentru fetitele care se joaca cele mai noi jocuri Barbie, diferentele sunt ca de la cer la pamant.

Orele petrecute la calculator de catre cei mici trebuie sa fie atent programate, cu atat mai mult cu cat saituri cu jocuri online sunt destule si n-au un program de functionare, sunt la indemana oricand vrei sa le acesezi. Problema reala este ca orice activitate a copiilor trebuie sa aibe o masura bine stabilita, pentru ca organismul lor in plina dezvoltare are nevoie nu numaide hrana si odihna, ci si de miscare in aer liber, de prezenta in comunitate si de interactiunea reala cu semenii, lucru pe care nici cele mai noi jocuri Barbie, nici un alt joc pe calculator nu-l poate realiza. In ciuda aparentei de socializare virtuala, calculatorul si multe dintre numeroasele jocuri online estompeaza relatiile umane traditionale, dar ce stim noi, viitorul este al lor.

Tom Cooper - About Author:
Intotdeauna pentru copii este o placere sa se joace jocuri noi, de aceea cele mai noi jocuri barbie sunt atat de solicitate. Probabil ca daca nu s-ar fi inventat jocuri online, atunci e sigur ca Internetul ar fi fost doar un instrument dedicat profesionistilor.

Share on Facebook Tweet It Stumbleupon this post This post is delicious !

Article Source:
http://www.articleside.com/society-articles/batranica-barbie-arata-din-ce-in-ce-mai-bine.htm

Related Society Articles Subscribe to RSS

Batranica barbie arata din ce in ce mai bine
Published by Tom Cooper on December 19th 2011 | Society
Astazi universul jocurilor copiilor nostri este cu totul altul decat al generatiilor trecute. Calcul...
 
Donate your car and help kids
Published by Jessicawilson on August 25th 2012 | Society
Your car donation would be very precious in helping the children to live out a better life in the fu...
 
How to donate car for soldiers
Published by Jessicawilson on August 25th 2012 | Society
One should always donate his car or other vehicle to soldiers in case they need it....
 
How to donate car for soldiers
Published by Jessicawilson on August 25th 2012 | Society
One should always donate his car or other vehicle to soldiers in case they need it....
 
How to donate car for soldiers
Published by Jessicawilson on August 25th 2012 | Society
One should always donate his car or other vehicle to soldiers in case they need it....
 
Ensuring Accommodation and Safety
Published by Scarmathew on August 24th 2012 | Society
Hollywood table reservation can be done through the online booking system of each hotel. At some of ...
 
DoD: Potential future Support from Department of Defense Procurement yet Having
Published by Solomon F Bell on August 24th 2012 | Society
DoD: Potential future Support from Department of Defense Procurement yet Having...