Article Side

Online Article Directory!

Hello Guest! Login or Register to submit articles!

Methoden voor het verkrijgen van de ontwerpen die op de grafstenen

By Jameslewis Subscribe to RSS | April 27th 2012 | Views:
loading
 
  de verbazingwekkende verscheidenheid van de grafstenen en monumenten voor de begraafplaatsen die gevonden kunnen worden op de online of de offline media geeft je een scala aan opties om uit te kiezen. U kiezen uit een reeks materialen die worden gebruikt voor het maken daarvan. Er zijn de graniet en de marmeren graf monumenten die worden op grote schaal het meest gebruikt. Hoe minder prominent gebruikt die zijn gemaakt van stenen, metalen en zelfs hout. Vervolgens kan er een aantal verschillende vormen of ontwerpen waarbij de vormen van de grafmonumenten kan worden. U kunt de ronde vorm, rechthoekig, ovaal of andere vorm van grafsteen. Vervolgens kunt u ook de verschillende ontwerpen gesneden uit het gebruik van de verschillende technieken. Deze ontwerpen kunnen zijn religieuze symbolen, speciale tekens op basis van culturele invloeden, enz.

Al deze variëteit heeft ertoe geleid dat deze creaties wordt genoemd 'grafkunst' door het volk. Het is interessant om de technieken die worden gebruikt voor het verkrijgen van de ontwerpen aangeduid op de grafstenen te noteren.

1. Stralen: Dit is een techniek voor het afdwingen slijtage van een oppervlak teneinde een ruw oppervlak van een gladde of vice versa te maken. Er kan vlak zijn gesneden zandstraal ontwerpen die zijn gemaakt met behulp van een pre-cut stencil bevestigd aan een grafsteen en zand oren te beschadigen. Het ontwerp of de woorden van de pre cut stencil krijgt aangeduid op het oppervlak van de grafsteen. Dan is er de vorm gesneden ontwerp dat bestaat uit twee stappen om de ontwerpen te ontwikkelen op het oppervlak met meer diepte. U kunt ook de hand houtsnijwerk gedaan naar deze grafmonumenten, zo niet zandstralen het gebruik van de machines.

2. Geëtst ontwerpen: Er zijn twee manieren waarop de ontwerpen kunnen op worden geëtst om het oppervlak van het graniet of marmer grafsteen. Een is door gebruik te maken van de lasers en de andere met de hand. De laser een gebeurt door de computer. Ontwerpen te etsen worden ingevoerd in de computer en de laser wordt gebruikt om dezelfde uitgehouwen uit op de steen. Het geeft de diepte aan de ontwerpen. Handmatige bediening van de ets-proces gebeurt met behulp van de diamant tip tool. Het effect van etsen wordt het best bereikt door met een zwarte granieten grafmonument.

3. Kleurstoffen: er speciale kleurstoffen kunnen worden toegevoegd om de stenen of knikkers oppervlakken de letters maken of de andere uitgesneden ontwerpen komen mooi uit. Deze kleurstoffen kan worden gebruikt op de stenen van verschillend materiaal.

Hoewel de ontwerpen veel te kiezen, de prijzen sterk variëren, afhankelijk van het gebruikte materiaal voor het maken van grafmonumenten en de technieken voor het wegfilteren van het ontwerpen. Zelfs de hoeveelheid werk die betrokken zijn bij het ontwerp zelf kan ook een bijdragende factor voor de prijs variatie. Deze overwegingen kunnen beïnvloeden de keuze van de verschillende ontwerpen en het type van grafmonumenten.

Jameslewis - About Author:
Voor meer informatie overgrafmonumentenen grafsteen kunt u terecht op onze website.

Share on Facebook Tweet It Stumbleupon this post This post is delicious !

Article Source:
http://www.articleside.com/religion-articles/methoden-voor-het-verkrijgen-van-de-ontwerpen-die-op-de-grafstenen.htm

Related Religion Articles Subscribe to RSS

Bringing Him into our life
Published by John Baken on August 7th 2012 | Religion
Every person has to go through troubled times in his or her life. None can escape them. Problems can...
 
Tarot Prediction Can Reveal a Lot About Your Future
Published by Homer Mk on August 1st 2012 | Religion
Tarots are a popular way of interpreting the future. Though there are many people that think that ta...
 
Tarot Card Reading Can Interpret Your Future
Published by Homer Mk on August 1st 2012 | Religion
There are many different ways through which interpretations of the future can be done. However, Taro...
 
Skin Care - Type 2 Diabetes - Diabetes and Celiac Disease
Published by RICKYDANIELS on August 1st 2012 | Religion
Skin Care 2. Many people diagnosed with diabetes type in their state of development of medical compl...
 
Womens Clothing - 9 Steps to Online Party Sales Profit How to Make a Direct Sales Online Party Host
Published by BILLYTRAN on July 31st 2012 | Religion
Womens Clothing as a professional direct sales are one of the hurdles that you will probably have to...
 
Get Trained in Christian Evangelism in UK
Published by Gary Lee on July 9th 2012 | Religion
Evangelism as we know is the preaching of the gospel of Christ, in other words it is known as spread...