Article Side

Online Article Directory!

Hello Guest! Login or Register to submit articles!

Het mooie weer komt er weer aan dus dat betekent……….BARBECUEN!!!!!!!!!!

By Nancy Buttra Subscribe to RSS | April 4th 2012 | Views:
loading
 
  De lente is alweer begonnen en dat merken we. Het weer is de afgelopen tijd meer dan heerlijk en dus gaat het buiten zitten weer beginnen. En daarbij hoort natuurlijk het onvolprezen BBQ-en. Iedereen weet dat dit de ideale gelegenheid is voor de echte man om te laten zien dat hij best kan en wil koken. Tenzij de vrouw zorgt voor de salade, het gesneden vlees, de gedekte tafel en de zelfgemaakt pindasaus natuurlijk. In deze artikel komen allerlei leuke suggesties aan bod om van de lente een echt feest te maken en optimaal te genieten van het mooie weer en het buiten zijn.

Natuurlijk verdient de behulpzame man een schort zodat zijn kleren niet vuil worden en je straks ook nog een niet schoon te krijgen was hebt. The Gadget Spot heeft verschillende leuke schorten, zoals het schort met biervakken voor de flesjes die uiteraard verorberd moeten worden tijdens het uitoefenen van de edele kookkunst. Of anders het schort met daarop afgebeeld waar het beste vlees zich bevindt. Voor de echte gevaren onder de kokende mannen is er het mooie zwarte schort dat de omgeving van de man waarschuwt voor het gevaar wat de man met zich meebrengt.

Een van de onmisbaarste attributen tijdens het BBQ-en is de Flameboy. Een handig alles in één tool. Een vork, een bakspaan en tegelijkertijd een handige grijper zodat de man zijn handjes niet verbrandt. Ook kan de Flameboy dienen als mes en er zit (hoe kan het ook anders) nog een handige flessenopener in.

“I say my dear, you got the wrong sausage” is een zin die je met deze Big Boy niet meer zult horen. Het stoere ijzeren mannetje houdt op gepaste wijze je net bereide gloeiend hete worstje vast tot hij klaar is om gegeten te worden. Een leuke originele assesoire voor op de eettafel.

Om de wijn lekker vers en goed afgesloten te houden voor muggen en rondvliegende vonken of andere vervelende dingen is de flessenstop Genie on a Bottle ideaal. De leuke vrolijke geest houdt de fles goed afgesloten en bewaakt deze met zijn leven.

Als het eenmaal wat donkerder is geworden is het natuurlijk handig als je je glas nog kunt vinden. Hiervoor hebben wij de Glow in the Dark glazen bedacht. Door het licht dat zij uitstralen zul je nooit je glas kwijt zijn. En het staat nog heel feestelijk ook.

Voor de kinderen is het belangrijk dat ze goed drinken, zeker met al dat vlees. Met deze leuke dierenbekertjes zullen ze zelfs water nog drinken als limonade. Als de bekertjes leeg zijn kunnen ze ook nog dienen als speelgoed.

Is de hele BBQ mislukt? Staat de man des huizes met een beteuterde blik bij zijn verkoolde speklapjes en kippenpootjes? Is de saus inmiddels geschift omdat het allemaal zo lang duurde en het stokbrood uitgedroogd? Dan zit er niks anders op om maar een pizza in de oven te schuiven. Gelukkig kan de pijn een beetje verzacht worden met deze grappige doch zeer praktische pizzasnijder. Laat hem hiermee de pizza’s snijden en hij voelt zich toch nog een beetje het mannetje.

Nancy Buttra - About Author:
Voor meer gadgets, zoals schort met biervakken , BBQ-en is de Flameboy en Dark glazen bedacht. bezoek onze website: www.thegadgetspot.nl

Share on Facebook Tweet It Stumbleupon this post This post is delicious !

Article Source:
http://www.articleside.com/home-improvement-articles/het-mooie-weer-komt-er-weer-aan-dus-dat-betekent-barbecuen.htm

Related Home Improvement Articles Subscribe to RSS

Choices in Decorative Grilles or Bronze Grilles for Window Grilles Today
Published by James Gilbert And Son on August 26th 2012 | Home Improvement
There are going to be a wide range of choices available when you are looking for any style of decora...
 
Options for Security Grilles with Brass Grilles, Gates and Railings
Published by James Gilbert And Son on August 26th 2012 | Home Improvement
Many reasons are found today for the need for gates and railings....
 
Connecting you to the best Window Cleaners in Australia
Published by Sorna Devadas on August 26th 2012 | Home Improvement
When you want your windows cleaned, you want to be able to find it fast and it has to be convenient....
 
Quotes 2 You - How it works for suppliers
Published by Sorna Devadas on August 26th 2012 | Home Improvement
To create a successful Window Cleaning business in Sydney, the biggest challenge is finding a steady...
 
Guidelines on Obtaining the Most Superior Heat Pump for Energy Conservation
Published by Tracy Narvaez on August 25th 2012 | Home Improvement
These pumps function on a basic physics principle which is, when air is condensed, it will warm up. ...
 
Tile or Grout, Cleanliness at the Best
Published by Saniglazele on August 25th 2012 | Home Improvement
Tile and grout get attract to dirt quickly and it is better to use grout cleaner to remove the dirt....