Article Side

Online Article Directory!

Hello Guest! Login or Register to submit articles!

Bradley Associates helpt u hoe om een terugbetaling van een schuld opluchting bedrijf

By Bradley Financial Subscribe to RSS | July 27th 2012 | Views:
loading
 
  Hier is de Bradley Associates definitieve gids op hoe te krijgen uit een zwendel en get it uw beste schot op het krijgen van uw geld terug. Waarschuwing, het zal nemen wat werk, maar het doeltreffend kan zijn.

1. Beginnen met het bedrijf dat u een probleem met ondervindt. Stuur ze een brief met aangetekende post, retourontvangst opgevraagd.

De briefkaart je terug zal tonen de naam van het bedrijf dat u het hebt verzonden, een handtekening van wie getekend voor het en toen zij het.

2. Elke communicatie ontvangt u van dit punt naar voren in een speciale veilige plaats. Als u e-mails, print ze uit. Als ze u bellen, een schriftelijke logboek bijhouden wanneer ze aangeroepen, die u sprak met, en wat het gesprek was over.

3. Zet een kopie van uw brief en de aangetekende post ontvangst van het postkantoor in die speciale veilige plaats zo goed.

4. Zodra het bedrijf uw brief ontvangt en voor het tekent krijgt u de retourontvangst kaart terug in de mail. Zet deze kaart op uw speciale veilige plaats.

5. Neem contact op met uw bank en ontdek wat u moet doen om te stoppen met alle extra afschrijvingen door het bedrijf van uw account. De bank kan u vertellen dat u zal hebben uw bankrekening nummer wilt wijzigen. Ja, dat is een pijn in de kont maar het zal absoluut voorkomen dat toekomstige afschrijvingen.

6. Indien is uw geld wordt gestort op een derde-partij geblokkeerde rekening neem contact op met de escrow bedrijf, vertel hen u wilt een volledige terugbetaling van het geld in uw account en u wilt uw account sluiten.

7. Als het bedrijf niet contact of reageren op u door de datum die u hebt opgegeven in de brief, doen wat je zei dat je zou doen en de klachten bestand.

8. Als het bedrijf reageert en maakt u een gedeeltelijke terugbetaling aanbod dat voor u aanvaardbaar is, het aanbod, maar zorg ervoor dat het aanbod komt niet met een eis voor u op te heffen geen van uw rechten.

Sommige bedrijven willen mensen teken verklaringen zullen zij niet spreken zich uit tegen het bedrijf of af van elke verdere vordering tegen het bedrijf. Als het bedrijf heeft geschaad u dat lijkt een onredelijke ding voor u op te heffen. Echter slechts kunt u beslissen wat het beste voor u te doen wanneer een aanbieding is. Als u niet zeker weet welke rechten u ontheffing dan een plaatselijke advocaat vergunning in uw staat voor hulp vinden.

9. Als het aanbod niet aanvaardbaar is of het bedrijf niet reageert vervolgens een klacht indienen met de mensen die ik hierboven vermeld. Als uw klacht per e-mail wilt verzenden, exemplaren van uw originele brief bevatten en de retourontvangst kaart toont het bedrijf ontvangen. Stuur deze klachten per mail via aangetekende post, retourontvangst opgevraagd.

10. Plaats een kopie van al uw klachten en bewijs die u gemaild hen in uw speciale plaats.

11. Stuur de bedrijf kopieën van de klachten die u naar anderen verzenden als u hen te sturen. Stuur ze naar de schuldenregeling bedrijf door aangetekende post, retourontvangst opgevraagd.

12. Zet alle retourontvangst kaarten je terug in uw speciale plaats.

13. Als u uw online klacht en ontvang een e-mail of een ander bewijs dat u een klacht ingediend, dat uitprinten en zet het in uw speciale plaats.

14. Zodra u klachten indienen, ziet u dat het bedrijf veel meer bereid is om restitutie van uw geld en zet deze kwestie achter hen. Ze willen om te voorkomen dat steeds het onderwerp van een onderzoek FTC, irriterend staat regelgevers en beschadigen hun reputatie BBB.

15. Als u een klacht met de mensen hierboven indienen, het kan of kan niet resulteren in een restitutie aan u maar het bedrijf zal zetten op hun radar voor toekomstige handhaving activiteit tegen hen.

16. Als u nog niet hebt ontvangen een eerlijke en redelijke restitutie vervolgens contact op met uw plaatselijke rechtbank en ontdek hoe te dagvaarden het bedrijf in kleine vorderingen rechter voor uw teruggave. Meestal komen de gedeclareerde bedragen in aanmerking voor deze manier door individuen worden nagestreefd. En als je deze route die alle documenten die u hebt plaats in uw speciale plaats in zeer handig komen zal, nemen ze met u wanneer u voor uw datum van het Hof gaat.

17. Als u niet zeker naar bestand uw geringe vorderingen pak dan een lokale consument advocaat advocaat vinden bent.

Als u duizenden dollars te hebben betaald een zwendel bedrijf die u vordert heeft niet geholpen u, terwijl het bovenstaande proces is een beetje tijd consumeren en sommige kosten gaat, het zal worden een moeite waard poging om een terugbetaling te krijgen.

De meeste mensen die dit proces volgen moeten verwachten om een redelijke restitutie of een volledige terugbetaling van de vergoedingen betaald als u uw aanvraag voordat het bedrijf bestanden voor faillissement indienen.

Als u nog steeds ongelukkig met het bedrijf, Bradley Associates suggereert bent dat voel je vrij om een zwendel melding.

Bradley Financial - About Author:
The “Bradley and Associates Financial Solutions” is run by a team of technology and media professionals and financial experts,a management-

consulting firm that helps small businesses build the infrastructure they need to grow profitably. We are to build a community of business, entrepreneurs, experts and

professionals. We impart information on how to promote and grow their business even on land and on the internet and well as to appraise economic stability and its

different phases around the world. Our blog addresses covers range of issues related to structuring both individual and firm financial success through blog reviews,

market and economic issues worldwide

Share on Facebook Tweet It Stumbleupon this post This post is delicious !

Article Source:
http://www.articleside.com/finance-articles/bradley-associates-helpt-u-hoe-om-een-terugbetaling-van-een-schuld-opluchting-bedrijf.htm

Related Finance Articles Subscribe to RSS

The Benefits of Financial Advice Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
You work hard for your money and you therefore need to ensure that you properly manage it so that yo...
 
The Benefits of Financial Advice Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
You work hard for your money and you therefore need to ensure that you properly manage it so that yo...
 
Pensions in Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
Pension is a money received after retirement or end of a work agreement. It is mostly associated wit...
 
Pensions in Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
Pension is a money received after retirement or end of a work agreement. It is mostly associated wit...
 
Pension in Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
Leeds has many financial advisors especially those dealing with pension. Pension is very important e...
 
Pension in Leeds
Published by Fredrick Gavin on August 24th 2012 | Finance
Leeds has many financial advisors especially those dealing with pension. Pension is very important e...