Article Side

Online Article Directory!

Hello Guest! Login or Register to submit articles!

TGO og pickupforum.dk

By Adam Braff Subscribe to RSS | June 9th 2012 | Views:
loading
 
  Del din viden eller lær noget om kvinder på pickupforum.dk og danskpickup.dk

Jeg begynder med begyndelsen og forklarer om hvor TGO, de delte erfaringer fra hundrede vis af mænd, de givende debatter og det hele startede.

Har du hørt om forkortelsen TGO et sted, og undret dig over hvad det betød? Du er nok ikke den eneste, men her har du svaret: TGO betyder The Game Online. Så langt så godt, men hvad er The Game så? Udover at være et fjollet tankespil man aldrig kan vinde, så er The Game også titlen på den bog en amerikansk score coach har skrevet, og som er blevet læst af millioner og aller millioner af mænd hele verden over.

TGO er et internetforum der udspringer fra grundideen af denne bog, og det var – ind til for nylig – en side hvor mænd delt deres erfaringer om kvinder og hvordan man nedlægger dem. Denne side eksisterer dog ikke mere, men fat mod, for to hjemmesider har erstattet den, nemlig pickupforum.dk og danskpickup.dk. På pickupforum.dk og danskpickup.dk er det muligt for den uerfarne at tilegne sig en masse gode ideer, og den lidt forvirrede kan på pickupforum.dk og danskpickup.dk få hjælp og vejledning til fx hvorfor hans scorereplik sidste fredag ikke interesserede den høje blondine i baren. pickupforum.dk og danskpickup.dk er kort sagt steder hvor mænd kan klikke ind og får råd, inspiration og nye inputs til hvordan deres næste bytur, planlagte date eller vante tur i Irma kan ende ud i en fræk affære.

På pickupforum.dk og danskpickup.dk finder du diskussioner om alt omkring hvordan man får fat i de dér kvinder. Og har du spørgsmål, eller erfaringer du vil dele, kan du også dét. Pickupforum.dk og danskpickup.dk er for alle der gerne vil lære at flirte og score på i byen, på gaden, i supermarkedet, om flirt med smsen eller netdating.

Hvor danskpickup.dk mest er for de drenge der deler egne erfaringer og spørger om råd, så er pickupforum.dk også meget brugt til at dele links til inspiration som fx filmklip og lignende. Pickupforum.dk og danskpickup.dk er altså et kig værd, hvis man går lidt forvirret rundt med et spørgsmål om noget konkret, eller bare ikke ved hvor på nettet man skal lede for at blive klogere.

Hvis du ikke synes at pickupforum.dk og danskpickup.dk er giver helt nok, så kan du supplere med et scorekursus hus Adambraff.dk hvor et hold af erfarne scorecoaches står klar til at hjælpe dig, eller investere i en af de givende e-bøger, der er skrevet til mænd der gerne vil lære mere om det andet køn. Og der er scorebøger til en hver situation: netdating, sms flirt, scor i byen. Altså kort sagt hvor du vil og hvornår du vil. Se den selv igennem og tag hul på de gode scoreguides.

Adam Braff - About Author:
Adam Braff skriver om Personlig Udvikling, hvordan scorer jeg , Scoretricks, Speeddating, Running Dinner , at flirte , Scor på Nettet og online dating sites.

Share on Facebook Tweet It Stumbleupon this post This post is delicious !

Article Source:
http://www.articleside.com/dating-articles/tgo-og-pickupforum-dk.htm

Related Dating Articles Subscribe to RSS

Factors of Consideration on Choosing Online Dating Sites 
Published by Victorchazs on August 23rd 2012 | Dating
The plethora of online dating sites today offer individuals a wide range of choices for the best of ...
 
Some tips for how to attract the man you wish to have
Published by Mary Clab on August 22nd 2012 | Dating
Offer him real compliments like complementing the shirt he's sporting, his hairstyle. You need to sh...
 
Dating Online – 4 simple ways of staying safe
Published by Ivar Thomas on August 18th 2012 | Dating
In as much as online dating has become popular in the world today, it also opens a can of risks thus...
 
Mature Dating: Some Obstacles and Disadvantages
Published by Aron Duncan on August 14th 2012 | Dating
The group of people over forty entering the dating arena has increased tremendously over the past fe...
 
Dating tips to assist you out
Published by Lilianramos on August 13th 2012 | Dating
The web is full of friends dating site. You can decide to register at any of the friends dating site...
 
Free Dating Tips for Online NYC Singles
Published by Truconnection on August 8th 2012 | Dating
Dating in New York City is an incredible experience. In the right company, you can have a really gre...