Article Side

Online Article Directory!

Hello Guest! Login or Register to submit articles!

Procurati din magazinele specializate cauciucuri iarna promotii

By James Marterns Subscribe to RSS | January 28th 2012 | Views:
loading
 
  Folosirea in perioada rece a anului de cauciucuri de iarna in dotarea autovehicului da o siguranta sporita pasagerilor. Este, din acest an, obligatorie dotarea autovehiculelor cu caucicucuri de iarna. Schimbarea cauciucurilor de vara cu cauciucuri de iarna se recomanda a fi realizata atunci cand temperatura scade sub 7 grade Celsius.

Avand in vedere caracteristicele climaterice din zona noastra, producatorii de cauciucuri au realizat, pe baza cercetarilor, cauciucuri de vara si cauciucuri de iarna, fiecare tip avind unele caracteristici specifice pentru a asigura o calatorie in siguranta in fiecare anotimp. Astfel la cauciucuri de iarna s-a asigurat o elasticitate mai mare pentru a adera mai bine la carosabil. Aceasta elasticitate a fost asigurata la cauciucuri de iarna prin materialele si materia prima folosita in realizarea lor.

In ultima perioada in producerea de cauciucuri de iarna se folosesc tehnologii ecologice, evitandu-se astfel poluarea atmosferei.Printre materialele folosite in productia de cauciucuri de iarna. In ultima perioada se folosesc si unele de matura organica, ca de exemplu cojile de portocale, precum si alte materiale recuperate. Pentru a realiza cauciucuri de iarna mai ieftine se foloseste si metoda resaparii. Tehnologia resaparii la cauciucuri de iarna se bazeaza pe recuperarea de la cauciucurile uzate a structurii de rezistenta peste care se aplica o noua banda de uzura.

Aplicarea noii benzi de rulare la cauciucuri de iarna se realizeaza prin metoda resaparii. Rezulta in acest fel noi cauciucuri de iarna la un pret mult mai mic. Tot mai multi proprietari de masini, in special marii transportatori de materiale sau de pasageri utilizeaza in dotarea autovehiculelor cauciucuri de iarna resapate. In acest fel se realizeaza o mare economie financiara pastrandu-se conditiile de circulare in siguranta. Cresterea productiei mondiale de cauciucuri de iarna, precum si dezvoltarea comertului online a avut ca rezultat si cresterea ofertei de astfel de cauciucuri.

Pentru a atrage cat mai multi clienti proprietarii de magazine ofera cauciucuri iarma promotii. Aceste caucicucuri iarna promotii se vand de regula in extra sezon. Foarte multi proprietari de masini urmaresc cand apar in magazine cauciucuri iarna promotii si cumpara, realizand in acest fel insemnate economii. Chiar daca aceste cauciucuri iarna promotii apar in extra sezon pretul lor mai mic cu pana la 30% le fac actractabile iar proprietariide autovehicule le cumpara si le depoziteaza pentru a le folosi la momentul oportun. Pentru a rezolva problema depozitarii a acestor cauciucuri iarna promotii au fost infiintate centre de depozitare.

In aceste centre sunt asigurate conditiile optime pentru pastrarea de cauciucuri iarna promotii, mentinandu-se o temperatura constanta si o depozitare corespunzatoare. Astfel aceste cauciucuri iarna promotii sunt depozitate pe rafturi organizate pe verticala unde nu exista riscul venirii in contact cu diverse substante (uleiuri sau alte substante volatile ) ce le poate ataca structura de rezistenta.

James Marterns - About Author:
Pentru a reduce stocurile marile magazine ofera cauciucuri iarna promotii obtinand in acest fel importante avantaje materiale. Daca se foloseste cauciucuri de iarna pe perioada timpului calduros se produce o uzura accentuata a acestora.

Share on Facebook Tweet It Stumbleupon this post This post is delicious !

Article Source:
http://www.articleside.com/business-articles/procurati-din-magazinele-specializate-cauciucuri-iarna-promotii.htm

Related Business Articles Subscribe to RSS

Procurati din magazinele specializate cauciucuri iarna promotii
Published by James Marterns on January 28th 2012 | Business
Pentru a atrage cat mai multi clienti proprietarii de magazine ofera cauciucuri iarma promotii. Aces...
 
Peru Amazon Tours in Tambo Blanquillo and Regions to Experience Near By
Published by Tracy Narvaez on August 25th 2012 | Business
On the way to the lodge from Cusco there is a cloud forest, various rainforest habitats and a small ...
 
Gardening and Outdoor Living Retailing in Emerging Markets: Market Guide to 2016
Published by Bharatbook on August 25th 2012 | Business
Bharatbook.com introduces a report Gardening and Outdoor Living Retailing in Emerging Markets: Mar...
 
Time to get the latest university news
Published by Gene Crayton on August 25th 2012 | Business
Education is a never-ending process. Each day you get to learn something new which may or may not be...
 
Voice over Agencies- Helping Hand for All Your Voice over Requirements
Published by Julia Roger on August 25th 2012 | Business
It is important that you choose a voice over agency that is reputed and is in the business for a con...
 
Use Outlook for Conference Room Scheduling
Published by Julia Roger on August 25th 2012 | Business
It is best to use different color codes for meetings in different conference rooms that will help in...
 
Use Outlook for Conference Room Scheduling
Published by Julia Roger on August 25th 2012 | Business
It is best to use different color codes for meetings in different conference rooms that will help in...